Blog van Bouwmaterialen Kerremans Aartselaar-Kontich

Vraag een offerte aan
 • Isoleren woning
  09/12/2020 0 Opmerkingen
  Isolatie van uw woning voor energiezuinigheid en comfort

  Zelf uw woning isoleren: een goede zaak!


  Staat het isoleren van uw woning binnenkort bij u op de agenda? Woningisolatie is niet alleen van belang om uw woning energiezuiniger te maken en de energiekosten omlaag te brengen. Het is ook nodig om het woongenot in uw huis te verhogen. Heeft u er wel eens over nagedacht uw huis zelf te gaan isoleren? Op deze manier kunt u nog meer bezuinigen, en wel op de uitgaven van de verbouwing. Bouwmarkten verkopen diverse soorten isolatiematerialen die geschikt zijn voor zowel nieuwbouw als woningaanpassing- of renovatie.  Ruime keuze isolatiematerialen voor ieder budget


  Bij een ruim gesorteerde bouwmarkt als Kerremans Bouwmaterialen in Aartselaar of Kontich kunt u terecht voor diverse materialen voor isolatie van vloer, dak, gevel of spouw. Hier vindt u kwaliteitsproducten van grote merken voor het beste resultaat. Vanwege een nauwe samenwerking met bekende leveranciers profiteert u bij Kerremans Bouwmaterialen geregeld van aantrekkelijke aanbiedingen van de hoogwaardige isolatieproducten van Knauf, Rockwool, Isotherm, Recticel, Aluthermo en Ravatherm en nog veel meer. Bovendien beschikken de medewerkers over specifieke kennis om u hierover goed te informeren. 

  Afhankelijk van de toepassingswijze kunt u kiezen uit verschillende soorten isolatieplaten en rollen isolatiedekens. Voor ieder budget is in het filiaal van Kerremans Bouwmaterialen in Aartselaar of Kontich de juiste isolatie te vinden. Erg handig is dat u hier ook terecht kunt voor alle overige materialen die u nodig heeft om uw huis professioneel van isolatie te voorzien. Denkt u hierbij aan speciale pluggen en schroeven om de isolatielaag op verantwoorde wijze te bevestigen, evenals dampfolie en geschikte tape. Kijk op uw gemak rond in de gespecialiseerde bouwmarkt om zo de beste keuze te maken. Daarbij kunt u altijd een beroep doen op de expertise van onze adviseurs die in de bouwmarkt aanwezig zijn.

  Woont u in de regio Antwerpen? Kom snel langs in een van onze filialen in Aartselaar of Kontich, of plaats direct een bestelling!

  Lees meer
 • 16/10/2020 0 Opmerkingen
  KNAUF zelfnivellerende chape

  Eigenschappen:
  Betegelbaar na 24 uur
  Gemakkelijk en snel in gebruik
  Mortel met variabele dikte van 6 tot 80 mm
  Zelfnivellerend
  Geschikt voor vloerverwarming
  Machinaal aanbrengen mogelijk
  Kant-en-klaar
  Snelle uitharding
  Lage krimp

  Klik hieronder voor meer info:
  Knauf zelfnivellerende dekvloer

  Lees meer
 • 16/10/2020 0 Opmerkingen
  Wienerberger Stormpan Vario 18

  Stormpan Vario 18:
  Grote variabele kopsluiting
  Variabele zijsluiting voor maximaal gebruiksgemak
  Makkelijker te plaatsen
  Slechts 17,1 pannen nodig per m2 (bij maximale latafstand)
  Hoger rendement
  Optimaal eindresultaat
  Op en top Belgisch


  Meer info op :
  www.wienerberger.be/overige/stormpan-vario-18

  Lees meer

De bouwsector is een sector die steeds verder evolueert en waarin producten steeds beter en beter worden. Ook bouwstijlen veranderen regelmatig, net als de smaak van onze klanten. Juist daarom vinden we het belangrijk om ons aanbod aan tegels, isolatie of afwerkingsmaterialen aan te passen aan uw noden.

Heeft u vragen omtrent onze nieuwe producten?
Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons